Logg inn 
 • Søk: • NAF / Klubber / Elverum og omegn akvarieklubb / Hvorfor bli med i en akvarieklubb?  Right menu

  Akvaristiske Aktiviteter


  Hvorfor bli med i en akvarieklubb?

  Her kan du lese om noen av fordelene ved å delta i Elverum akvarieklubb.

  Hvorfor være med i klubb?

  Ja si det. Selvfølgelig kan man ha et akvarium i stua eller flere, uten å være med i klubb. Men hvorfor ikke ta seg fri fra tv og eller andre forpliktelser en kveld i måneden. Gå ut for å møte likesinnede. Bli kjent med andre akvarister, dele viten og erfaringer, diskutere problemer og finne løsninger. Kort sakt å oppdatere seg selv.

  Biblioteket

  Klubben har planer om å bygge opp et bibliotek. Disse bøkene blir for hjemlån bortsett fra store oppslagsverk.

  Norsk Akvarieblad

  Norsk Akvarieblad utgis av Norsk Akvarieforbund. Bladet kommer ut fire ganger i året og inngår i medlemskontingenten. Bladet blir sendt til medlemmene. I bladet finner du artikler om fisk, planter og mye annet innen akvaristisk temaer. Akvariekalender er en oversikt over aktiviteter rundt om kring i landet og verden forøvrig. Gratis privat annonse for NAF medlemmer.

  Hva skjer på møtene

  På møtene blir vi informert om akvaristiske nyheter og eventuelt kommende argangementer innen akvariehobbyen. Her har vi hele Norden som arena.

  Kveldens tema

  Faglige temaer, i form av diskusjoner, video, DVD, Power point og lysbilder. En gang i blant har vi også foredragsholdere som forteller om sine erfaringer innen et aktuelt akvaristisk felt.

  Auksjon

  Klubben holder auksjon over medlemmenes medbrakte overskudd av fisk og planter. Eller utstyr de vil avhende. Her kan du, om du er heldig, kjøpe ”gull for sølv penger”

  Sosialt samvær

  Men det sosiale er kanskje det viktigste for mange. For her kan en over en koppkaffe el. Diskutere med likesinnede om det som ligger ens hjerte nærmest. Lotteri med akvaristiske premier hører med.

  Kundefordeler hos Elverum Zoo:

   10 %

  Hvordan bli medlem ?

  Gå inn på http://www.akvarieklubb.org/klubber/elverum_akvarieklubb/bli_medlemå fylle ut innmeldingsskjemaet. Her kan du også lese om Elverum akvarieklubb og følge med på hva som skjer på aktivitetskalenderen.

  For informasjon kontakt Geir Nordeng, e-post: gn@skogmus.no eller Mobil: 970 87 097