Logg inn 
 • Søk: • NAF / Klubber / Drammen / Klubbglimt / Gulskogendagen 6. juni 2010  Right menu

  Akvaristiske Aktiviteter


  Gulskogendagen 6. juni 2010

  Klubben deltok med en liten stand under Gulskogendagen i Drammen

  Denne parken er egentlig en del av museumsdriften i Drammen - en gammel perle av en lystgård reist i 1804 og med et stort flott parkanlegg i barokkstil..

  Mange i Drammen Akvarieklubb har et spesielt forhold til dette stedet. I parken er det to små dammer - og gjennom hele sommeren byr disse på rike mengder levendefor - vesentlig små dafnier, men også litt av hvert annet som skifter gjennom sesongen.

  De siste to årene har vi gjort litt til gjengjeld og stilt opp på Gulskogen-dagen som er en typisk familiedag i parken, med mange familievannlige aktiviteter og stands.

  Dette året var det strålende vær og stor tilstrømning av folk som nøt både været og den flotte parken. Spesielt populært er de frittgående påfuglene og endene. Endene er de beste venner en akvarist kan ha. De skiter i andedammen og gjødsler denne. Dette igjen gir ekstra næring til alger og en rekke mikroorganismer. Neste ledd i næringskjeden er fordyra vi bruker til akvariefiskene våre!

  Akkurat dette livet i dammen er det moro å la andre få se. Vi rigget opp to akvarier - ett til å vise fram alle fordyra og i det med noen sultne Endlers Guppy og Røde platy. Vanskeligere er det ikke - og folk i alle andre var virkelig interessert.